Депутати Харківської міськради обрали голів постійних комісій

Фото: Софія Кальницька / Харків Times

Депутати Харківської міськради обрали голів і заступників голів, а також затвердили персональний склад постійних комісій Харківської міської ради VIIІ скликання.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі міськради.

Головою комісії з питань планування, бюджету і фінансів став Олександр Новак, його заступником – Неллі Казанжиєва.

Комісію з питань промисловості, економічного розвитку і власності продовжує очолювати Володимир Золотарьов, а його заступником став Сергій Данило.

Головою комісії з питань містобудування, архітектури та земельних відносин залишився Габріел Михайлов, а заступником голови обрано Максима Бондаренка.

Віктор Фесун очолив комісію з питань житлово-комунального господарства, благоустрою та інженерної інфраструктури міста. Його заступником став Артем Ревчук.

Ігор Аріх став головою комісії з питань транспорту та зв’язку, а його заступником обрали Олексія Артикуленка.

Комісію з питань соціального захисту та охорони здоров’я очолила Олена Тоболіна, її заступником стала Світлана Горбунова-Рубан.

Олег Абрамичев очолив комісію з гуманітарних питань (освіта, культура, духовність, молодіжна політика та спорт), заступником обрано Віталія Кириленка.

Головою комісії з питань забезпечення громадського порядку, дотримання законності, охорони прав, свобод і законних інтересів громадян став Ігор Пушкарьов, а його заступником обрали Алісу Панову.

Тетяна Цибульник стала головою комісії з питань місцевого самоврядування, гласності та депутатської діяльності, а Валентина Бондар – її заступником.

Комісію з питань міжнародного співробітництва, інвестицій, спортивних та іміджевих проектів очолив Олександр Котуков, а заступником голови обрано Катерину Малбієву.

Ірина Гончарова очолила комісію з питань екологічної політики, заступником обрано Олега Мурашова.

Як повідомив кореспондент Харків Times, за проект відповідного рішення проголосували 70 депутатів, проти -7, утрималися – 3.