Завтра у двох районах Харкова відключать тепло

Фото: Вчасно

Завтра, 16 лютого, з 10:00 до 20:00 у частині Слобідського та Немишлянського районів відключать опалення та гарячу воду.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі КП «Харківські теплові мережі».

Як пояснюють у ХТС, відключення викликане необхідністю «проведення ремонтних робіт та демонтажу заглушки у МК-6773» на пр. Героїв Сталінграда, 148.

У Слобідському районі буде відключено опалення у 275 житлових будинках, 9 школах, 10 дитячих установах, трьох лікарнях, 102 відомствах, розташованих на території, обмеженій вул. Танкопія, пр. Ландау, пр. Гагаріна та вул. Ньютона, в частині цих будинків та організацій також не буде гарячої води.

У Немишлянському районі буде відключено опалення та гаряче водопостачання у 29 житлових будинках, 3 школах та одному дитячому садку, розташованих на території, обмеженій вул. Танкопія та вул. Олімпійською.

Як повідомляв Харків Times, 19 січня в частині Слобідського району Харкова через порив на трубопроводі діаметром 530 мм відключали опалення та гарячу воду.

2 лютого гарячу воду відключали у трьох районах міста.

7 лютого у Слобідському районі Харкова відключали опалення та гарячу воду майже в сотні будинків на вулиці Ньютона та проспектах Льва Ландау та Героїв Сталінграда.

15 лютого у частині Холодногірського району Харкова відключали опалення та гарячу воду.