Суд відправив до СІЗО водія Opel, який на смерть збив 18-річну дівчину

Фото: hk.npu.gov.ua

У Харкывській області суд відправив під варту без права внесення застави підозрюваного у смертельній ДТП 27-річного водія автомобіля Opel Vivaro.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіції області.

За даними слідства, внаслідок аварії загинула 18-річна дівчина. Смертельна ДТП сталася 10 лютого об 11:30 у селі Губарівка Богодухівського району Харківської області.

Автомобіль Opel Vivaro під керуванням 27-річного чоловіка збив дівчину, яка йшла у попутному напрямку вздовж правого краю проїжджої частини. Від одержаних травм дівчина померла на місці аварії.

Слідство також встановило, що на момент ДТП водій був п’яний. За фактом пригоди слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст.286-1 КК (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами у стані сп’яніння). Водієві загрожує до 10 років позбавлення волі.

Як повідомляв Харків Times, у неділю ввечері на узбіччі вулиці Кошового в селищі Слатине перехожі виявили збитого автомобілем чоловіка. Водій з місця події втік.

Збитий чоловік був непритомний, у нього були обморожені руки та ноги, також були ознаки сильного алкогольного сп’яніння.

Фото: hk.npu.gov.ua