Суд ухвалив вирок харків’янину, який розбещував десятирічну доньку

Фото: khar.gp.gov.ua

Суд у Харкові виніс вирок 37-річному чоловіку, якого звинувачували у розбещенні десятирічної доньки та виготовленні та зберіганні дитячої порнографії (ч. 2 ст. 156, ч.ч. 1, 3 ст. 301-1 КК України).

Про це Харків Times повідомили в прес-службі прокуратури області.

Про неприпустиму поведінку батька щодо дочки випадково дізналася мати дівчинки. Невідома жінка через соцмережу надіслала їй відео, на якому колишній чоловік, перебуваючи разом із дочкою, чинив розпусні дії, чим поставив під загрозу нормальний психологічний та соціальний розвиток дитини.

Побачивши таке “кіно” мати дівчинки 25 серпня 2021 року звернулася до поліції.

Під час розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за заявою жінки, оперативники встановили, що на початку 2021 року цей чоловік зустрічався із 16-річною дівчиною. І під час інтимних зустрічей із нею робив фото та відео, тобто виготовляв дитячу порнографію.

Під час судового розгляду чоловік визнав свою провину. 3 лютого 2022 року Комінтернівський районний суд м. Харкова визнав чоловіка винним у розбещенні малолітньої доньки та виготовленні та зберіганні дитячої порнографії та засудив обвинуваченого до восьми років позбавлення волі.

Як повідомляв Харків Times, харків’янка заявила в поліцію, що її колишній чоловік розбещує десятирічну доньку.