Водієві, який збив жінку під Харковом, загрожує до 10 років ув’язнення

Харківські слідчі завершили досудове розслідування ДТП, яке сталося у серпні минулого року, коли п’яний чоловік збив жінку та залишив її вмирати на дорозі.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції області.

У ході досудового розслідування встановлено, що 25 серпня минулого року близько 3:00 у селищі Кегичівка під Харковом водій Peugeot Expert у стані алкогольного сп’яніння здійснив наїзд на жінку, яка йшла вздовж дороги у попутному напрямку.

Чоловік залишив постраждалу у безпорадному стані та втік з місця події. Від отриманих травм жінка померла на місці.

Того ж дня поліцейські встановили особу зловмисника та затримали його. Чоловіку повідомили про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст.135 (залишення у небезпеці) та ч. 3 ст. 286-1 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, що керують транспортними засобами у стані сп’яніння) КК та обрали запобіжний захід у вигляді утримання під вартою без права внесення застави.

28 січня досудове розслідування у кримінальному провадженні завершено. Обвинувальний акт направлено до суду для розгляду по суті. Чоловікові загрожує до 10 років ув’язнення з позбавленням права керувати транспортними засобами від п’яти до десяти років.

Як повідомляв Харків Times, у центрі Харкова Ford збив жінку. Поліція шукає свідків.

Суд заарештував водія, який на смерть збив людину в селищі Хорошево та втік з місця ДТП.