У Львівській області перекинувся автобус, який їхав до Польщі з Харкова

Сьогодні вночі у Золочівському районі Львівської області перекинувся автобус «Харків-Слупськ (Польща)», внаслідок чого постраждали 14 людей.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції Львівської області.

Дорожньо-транспортна пригода сталася 30 січня близько 1:40 на автодорозі «Київ-Чоп» поблизу села Загірці Золочівського району.

За попередніми даними, водій автобуса Van Hool сполученням «Харків-Слупськ», 34-річний житель Рівненської області, не впорався з керуванням, через що автобус з’їхав у кювет і перекинувся на бік.

Внаслідок ДТП отримали тілесні ушкодження та були доставлені до лікарень 14 пасажирів автобуса: 11 чоловіків віком від 24 до 56 років з Львівської, Харківської, Сумської, Полтавської, Чернігівської та Київської областей та троє жінок – 23-річна львів’янка, 50-річна полтавчанка та 47-річна мешканка Харківської області.

За фактом події відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 КК (Порушення правил безпеки дорожнього руху). Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Правоохоронці встановлюють усі обставини події.

Як повідомляв Харків Times, вранці 21 січня під Мерефою на автодорозі Харків – Лозова «Таврія» зіткнулася з автобусом МAN. Рятувальники деблокували постраждалого внаслідок ДТП водія легковика.