У Харківському зоопарку до весни продовжили вільний вхід

Цим орангутанам доведеться посунутись Фото: Сергій Бобок / ХарківTimes

Харківський зоопарк зможуть безкоштовно відвідати не лише харків’яни, а й гості міста. Для іногородніх вільний вхід відкрито до 1 березня 2022 року.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Харківської міськради.

Для відвідування не потрібно реєструватись або мати запрошення. Відвідувачам необхідно мати з собою документ, що засвідчує особу, та один із так званих COVID-документів:

  • жовтий COVID-сертифікат або паперова довідка 063-О;
  • зелений COVID-сертифікат;
  • міжнародне свідоцтво про вакцинацію;
  • іноземний COVID-сертифікат;
  • негативний результат ПЛР або експрес-тесту;
  • сертифікат про одужання.

Наявність цих документів перевіряється на вході до зоосаду та обумовлена ​​тим, що з 6 грудня 2021 року набули чинності зміни до Постанови Кабінету міністрів №1236 про встановлення карантину.

Діти до 18 років відвідують зоопарк у звичайному режимі.

Відвідати Харківський зоопарк можна з 9.00 до 15.30, крім понеділка. Понеділок – санітарний день.

Нагадаємо, акція “Вільний вхід” розпочалася у Харківському зоопарку з 7 грудня. Потім акцію, за якою всі іногородні можуть безкоштовно потрапити до зоосаду, продовжили до 1 лютого 2022 року.

Як повідомляв Харківський Times, Харківський зоопарк у своїй оновленій версії відзначив 100 днів після відкриття. За цей час зоопарк відвідали понад 100 тисяч харків’ян.

З приходом зими у Харківському зоопарку стали частіше і більше годувати тварин та деяких вихованців перевели з відкритих у внутрішні вольєри.