Харків’янин намагався вбити молотком індуса

Фото: aif.ua

Мешканець Харкова наніс численні тілесні ушкодження громадянину Індії. Слідчі повідомили йому про підозру чоловіку за скоєння замаху на вбивство.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції області.

46-річний громадянин Індії 22 січня був госпіталізований до лікарні з численними травмами та переломами. За даним фактом слідчі Харківського районного управління поліції № 3 відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст.15 ч.1 ст.115 Кримінального кодексу (замах на умисне вбивство).

“В ході досудового розслідуваня поліцейські встановили, що до злочину причетний 46-річний харків’янин, який раніше орендував частину приватного домоволодіння, де мешкає іноземець. Підозрюваний прийшов у домівку та, тримаючи в руці молоток, почав наносити удари потерпілому, чим спричинив йому значні тілесні ушкодження”, – йдеться у повідомленні.

Причину свого вчинку підозрюваний пояснювати відмовився.

25 січня зловмиснику повідомили про підозру у скоєнні злочину та обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Чоловіку загрожує до 15 років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

Як повідомляв Харків Times, поліція розслідує замах на вбивство 22-річної дівчини, яку з ножем у спині навпроти свого будинку знайшла мешканка села Андріївка в Харківській області.