Пісочинські хулігани відновили зірваний дорожній знак

Фото: hk.npu.gov.ua

Поліцейські склали адміністративні протоколи на юнаків, які пошкодили знак на окружній дорозі. Порушники, одному з яких 16, а іншому — 18 років, визнали, що були п’яні та неправі.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполції області.

Порушниками виявилися юнаки 16 та 18 років.

У соцмережах поширилося відео, на якому хлопець зірвав дорожній знак зі стовпа на окружній на виїзді з Харкова до Пісочина.

Поліція встановила особу правопорушника та його місцезнаходження. Ним виявився 16-річний мешканець селища Пересічного. Як з’ясувалося, 16 січня близько другої години ночі неповнолітній разом зі своїм 18-річним приятелем, мешканцем Пісочина, напідпитку йшли з Харкова до Пісочина пішки.

Якоїсь миті 16-річному мандрівнику здалося кумедним зірвати дорожній знак зі стовпа. А приятель вирішив зняти його дії на мобільний телефон і викласти в мережу.

Поліцейські опитали 16-річного хулігана у нього вдома в присутності матері та склали протоколи за ст. 173 (дрібне хуліганство) та 178 (розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п’яному вигляді) КУпАП.

Щодо його повнолітнього товариша складено адмінпротокол за ст. 178 КУпАП.

У присутності поліцейських порушники поставили знак на місце.

Як повідомляв Харків Times, у ніч з суботи на неділю в Пісочині хулігани зламали та забрали дорожній знак.