Під Харковом мати вигнала з дому 11-річну дівчинку

Иллюстративное фото: factroom.ru

У селищі Рогань місцева мешканка вигнала з дому свою 11-річну доньку та більше тижня не пускала дитину додому. До поліції звернулися вчителі місцевої гімназії.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції області.

«До поліцейського офіцера громади Роганської селищної територіальної громади звернулись педагоги місцевої гімназії з проханням допомогти 11-річній учениці, яка опинилась у складній життєвій ситуації. Її матір вже більше тижня не пускає доньку додому», – йдеться у повідомленні.

Весь цей час дівчинка тулилася в колишнього співмешканця матері, який тепер самостійно виховує її молодшого зведеного брата.

Горе-матір спілкуватися з поліцією та представниками соцслужб відмовилася, свою поведінку ніяк не пояснила.

Нещасну дівчинку відправили до Харківської обласної дитячої лікарні, а правоохоронці збирають документи для притягнення її матері до відповідальності та позбавлення батьківських прав.

Як повідомляв Харків Times, увечері 14 січня до поліції надійшло повідомлення про те, що в одному з багатоквартирних будинків Ізюма маленька дитина знаходиться в компанії нетверезих чоловіків. Правоохоронці вилучили трирічного хлопчика із п’яної компанії та розпочали перевірку всіх обставин.