У Харківській області витягли з замету кросовер, в якому перебували троє дітей

Фото: kh.dsns.gov.ua

Протягом доби, 3 січня, коли у Харкові та області значно погіршилася погода, водії двічі просили рятувальників витягти їхні автівки із заметів.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі ДСНС області.

У селі Мала Камишуваха Ізюмського району у сніговій пастці опинилася родина – двоє дорослих та троє дітей. Кросовер Renault Duster, в якому вони їхали, вилетів із дороги в кювет. Рятувальники 28-ї Державної пожежно-рятувальної частини ДСНС витягли Renault Duster своїм автомобілем підвищеної прохідності.

Допомога рятувальників також знадобилася жінці-водію автомобіля ВАЗ-2108 та її дочці. На дорозі Китченківка-Коломак біля села Китченківка Краснокутської ОТГ Богодухівського району їхній автомобіль потрапив у сніговий замет. На розчищену ділянку дороги “вісімку” витягли бійці підрозділу 57-ї Державної пожежно-рятувальної частини ДСНС.

Як повідомляв Харків Times, поліція просить водіїв Харкова та області утриматися від поїздок 3 січня. Під впливом циклону з Балтики в нашому регіоні погіршилася погода.

У ніч з 28 на 29 грудня, протягом якої на Харківщині йшов сильний сніг, рятувальники витягли з заметів швидку допомогу, мікроавтобус, чотири легковики та дві фури.

Фото: kh.dsns.gov.ua