У Лозівському районі “Газель” потрапила під потяг – одна людина загинула

Фото: hk.npu.gov.ua

29 грудня о 7:55 на залізничному переїзді у селі Ржавчик Лозовського району сталася аварія, внаслідок якої загинув 39-річний водій “Газелі”.

Про це Харків Times дізнався зі щоденного звіту про оперативну обстановку в Харківській області.

Згідно з повідомленням, водій “Газелі” проігнорував забороняючий сигнал світлофора, виїхав на залізничний переїзд, де припустився зіткнення з електропоїздом сполученням Харків – Лозова. Внаслідок зіткнення водій “Газелі” загинув на місці аварії.

За інформацією прес-служби Нацполіції області, аварія сталася на залізничному переїзді, який не обладнаний шлагбаумом. 34-річний машиніст електропоїзда, побачивши машину, що вискочила на переїзд, подавав звуковий сигнал і натиснув на гальмо, але уникнути зіткнення не вдалося. Загиблий водій – мешканець м. Первомайський.

Слідчі кваліфікували подію за ч. 3 ст. 276 КК (порушення правил безпеки руху чи експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту). Санкція статті передбачає від 5 до 10 років ув’язнення.

Через події рух поїздів затримувався на 1 годину 27 хвилин.

Як повідомляв Харків Times, вранці 17 листопада на залізничній станції Пирогово, розташованій у селі Огульці Богодухівського району, жінку збили два потяги. Нещасна потрапила під один поїзд, і він відкинув її на сусідню колію, під зустрічний потяг.