У Харкові дітей-сиріт запросили до казки (фото)

Фото: city.kharkov.ua

Сьогодні, 30 грудня, маленькі харків’яни, які опинилися у складній життєвій ситуації, відвідали новорічний мюзикл «Час бажань у Країні чудес».

Про це Харків Times повідомили у прес-службі харківської міської ради.

Новорічне свято для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування організували у Харківському муніципальному культурному центрі.

Після вистави діти отримали подарунки від Харківського міського голови Ігоря Терехова.

Зазначимо, що під час зимових канікул казку «Час бажань у Країні чудес» подивляться близько 25 тис. школярів.

У Харківському муніципальному культурному центрі працює резиденція Діда Мороза, яка приймає відвідувачів щодня з 12.00 до 18.00 до 7 січня. Вхід до резиденції відбувається через фентезі-парк, в якому організовані казкові фотозони. Дорослі можуть пройти до резиденції Діда Мороза лише за наявності ковід-сертифікату, довідки про перенесене захворювання або ПЛР-тесту.

Як повідомляв Харків Times, святкування Нового року та Різдва у Харкові розпочалося з 19 грудня, коли на головній міській ялинці запалили вогні. Також на площі Свободи почав працювати святковий ярмарок.

25 грудня о 18:00 у парку Горького з піротехнічного шоу колективу «Пантера» розпочалася церемонія запалення вогнів на головній ялинці та відкриття Будинку Діда Мороза.

31 грудня о 23:00 на майдані Свободи розпочнеться новорічне шоу.