Харківська поліція встановлює обставини двох смертельних аварій

Поліція розслідує обставини двох ДТП у Харківській області. Внаслідок аварій загинули двоє людей. У першому випадку вантажівка збила літнього пішохода, у другому — водій на “Ладі” налетів на дерево.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції області.

26 грудня близько 16:30 до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на 62 кілометрі автотраси “Чугуїв – Мілове”. 29-річний мешканець Куп’янського району за кермом вантажівки MAN збив на дорозі чоловіка.

За словами водія, зустрічний автомобіль на короткий час засліпив його світлом фар. Одразу після спалаху він побачив людину, що переходила дорогу, екстрено загальмував, але уникнути зіткнення не зміг.

Під колесами загинув 67-річний мешканець Куп’янського району.

Вирішується питання про відкриття за фактом ДТП кримінального провадження за ч. 2 ст. 286 КК (порушення правил безпеки дорожнього руху чи експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За санкцією статті водієві загрожує до 8 років ув’язнення з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Друга аварія сталася вже сьогодні вранці (4:16) неподалік села Стара Гнилиця.

25-річний місцевий житель, перебуваючи за кермом власного автомобіля ВАЗ-21010, не впорався з керуванням, в’їхав у дерево та загинув на місці.

Факт пригоди зафіксувала слідчо-оперативна група, інформацію зареєстровано в Єдиному обліку територіального підрозділу поліції.

Усі обставини дорожніх аварій з’ясовуються.

Як повідомляв Харків Times, близько 8:00 23 грудня на трасі Харків-Вовчанськ між селами Кутузівка ​​та Михайлівка у зіткненні трьох легковиків загинув пасажир автомобіля Ford Fusion. Його тіло з понівеченого авто дістали рятувальники. У поліції назвали ймовірного винуватця смертельної ДТП.