Водопостачання Салтівки відновлено – «Харківводоканал»

Иллюстративное фото

У ніч на сьогодні, 2 листопада, починаючи з півночі, повністю відновлено водопостачання Салтівського житлового масиву, припинене через аварію на зношених мережах.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Харківської міської ради із посиланням на директора Комплексу “Харківводопостачання” КП “Харківводоканал” Владлена Волкова.

За його словами, водопостачання всіх будинків та соціальних об’єктів Салтівського житлового масиву повністю відновлено. Насосна станція №27А працює у звичному режимі. Аварійна ситуація “виникла на технічно зношеному трубопроводі діаметром 1200 мм”.

«Ремонтні роботи на трубопроводі виконали робітники двох аварійних бригад, задіяно 15 одиниць спецтехніки підприємства. Після ремонтних робіт одразу виконали засипку, сьогодні закінчимо благоустрій місця розриття», – зазначив Волков.

Як повідомляв Харків Times, 1 грудня частина мешканців Харкова залишилася без води через порив на водоводі діаметром 1200 мм на Салтівському житловому масиві. За інформацією соцмереж, водовід прорвало у ніч із 30 листопада на 1 грудня.