У Харківській області «Лада» в’їхала у припарковану вантажівку (фото)

Фото: hk.npu.gov.ua

Поліція з’ясовує обставини ДТП у Чугуївському районі Харківської області. Аварія сталася вчора вдень. Двоїх постраждалих госпіталізовано.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції області.

Дорожньо-транспортна пригода сталася 28 листопада близько 11:40 в районі 553 км автодороги «Київ – Харків – Довжанський».

Попередньо встановлено, що водій автомобіля ВАЗ-2104 зіткнувся з вантажівкою MAN, яка стояла на дорозі з увімкненими аварійними сигналами.

Внаслідок зіткнення постраждали двоє людей. 27-річного водія легковика та його пасажира з травмами різного ступеня тяжкості доправили до харківської лікарні.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 КК (порушення правил безпеки дорожнього руху чи експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Санкція статті передбачає до 3 років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Як повідомляв Харків Times, увечері 25 листопада в Харкові на Окружній зіткнулися дві фури та три легковики. Вантажівка MAN з напівпричепом, завантажена щебенем, проїжджала перехрестя Окружної дороги та вул. Салтівське шосе на червоний сигнал світлофора і зіткнулися з Chevrolet Nubira. Після зіткнення вантажівка перекинулася на лівий борт на зустрічну смугу руху, де на той час знаходився автомобіль таксі. Крім того, вантажівка зачепила ще два автомобілі.