У Харкові молодий чоловік убив брата молотком

26-річний харків’янин прийшов у гості до рідного брата та посварився з ним. Так сильно, що почав бити молотком по голові. Підозрюваного взято під варту без права внесення застави.

Про це ХарківTimes повідомили в прес-службі прокуратури області.

Досудове розслідування встановило, що у листопаді 2021 року чоловік, перебуваючи у квартирі зі своїм братом та його дівчиною, почав сваритися з ним.

Під час конфлікту фігурант кілька разів ударив брата молотком по голові. В результаті один брат упав на підлогу, а другий просто пішов з квартири.

Дівчина потерпілого викликала карету швидкої допомоги, яка доправила нещасного до лікарні. Проте менш ніж за добу він помер.

Живого учасника трагедії одразу ж затримали у порядку ст. 208 КПК та невдовзі повідомили йому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК (вбивство).

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Ухвалою слідчого судді Комінтернівського районного суду Харкова підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

Як повідомляв Харків Times, Фрунзенський районний суд Харкова визнав винним 30-річного місцевого жителя у вбивстві матері та у жорстокому побитті своєї співмешканки, що призвело до переривання вагітності у жінки.

Харків’янина засудили до 13 років ув’язнення за вбивство тещі.