ДТП у Харкові – правоохоронний комітет Ради проведе виїзне засідання

Комітет Верховної Ради з питань правоохоронної діяльності проведе позачергове виїзне засідання у Харкові, де за останній місяць сталася низка резонансних ДТП.

Про це Харків Times дізнався із повідомлення Укрінформу з посиланням на голову комітету Сергія Йонушаса.

“Колеги, хочу вам повідомити, що наш профільний комітет розглядатиме питання щодо проведення позачергового засідання у місті Харкові”, – сказав депутат на засіданні погоджувальної ради у понеділок, 15 листопада

Йонушас також повідомив, що підготовлено законопроект щодо посилення відповідальності за скоєння злочинів у сфері порушення правил дорожнього руху, що спричинило загибель.

Як повідомляв Харків Times, вчора, 11 листопада, автомобіль Toyota збив двох 13-річних підлітків на перехресті проспекту Науки та вулиці Тобольської у Харкові. Експертиза показала, що водій позашляховика керував авто у стані наркотичного сп’яніння – – у його сечі знайдено метадон.

Увечері 26 жовтня на перехресті проспекту Гагаріна та вулиці Одеської у Харкові сталася ДТП. Водій Infiniti виїхав на перехрестя на червоний, забороняючий сигнал світлофора та вдарив автомобіль Chevrolet, який їхав на «зелений». Внаслідок зіткнення водій Chevrolet загинув, ще троє людей отримали травми.

Водій, який скоїв ДТП, за даними поліції, був тверезий. Раніше він був притягнутий до адміністративної відповідальності за порушення на дорогах.

16-річний Микола Харківський, підозрюваний у скоєнні смертельної ДТП, відмовився добровільно здавати кров на аналізи