У Харкові затримали кримінальне тріо за крадіжки зі складів та автомобілів (фото)

Фото: kh.dsns.gov.ua

У Харкові троє злодіїв “промишляли” крадіжками зі складів з автомобілів. Затримали їх 27 жовтня, після того, як вони за допомогою кодграбера розкрили та обікрали автомобіль, який належить поліцейському.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції області.

З машини правоохоронця зловмисники вкрали його особисті речі. Зокрема, формений одяг, який планували використати для інших злочинів, – вони мали намір грабувати водіїв під виглядом поліцейських.

Злодіїв затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального Кодексу України. В них вилучили різні відмички, ключі, кодграбери, підроблені номерні знаки. 28 жовтня всім затриманим повідомили про підозру за ч. 3 ст. 185 КК (крадіжка). Санкція цієї статті передбачає покарання від трьох до шести років ув’язнення.

На слід кримінального тріо оперативники вийшли, проаналізувавши низку крадіжок зі складських приміщень у Харкові. Детективи дійшли висновку, що всі ці злочини скоїла та сама банда.

“Під час документування злочинної діяльності угруповання встановили, що її учасники також “спеціалізуються” на крадіжках з авто”, – розповіли в поліції.

Наразі встановлена ​​їхня причетність до скоєння восьми крадіжок зі складів та авто, внаслідок яких вони викрали гроші із сейфів, товар та інше майно на суму понад півмільйона гривень. Усі учасники банди раніше були засуджені. Слідство вирішує питання про обрання їмзапобіжного заходу.

Як повідомляв  Харків Times, харківські поліцейські викрили групу гастролерів, які обкрадали приватні будинки у різних областях України.