У Харкові викрили кримінальний дует, який обкрадав приватні будинки в різних куточках країни (фото)

Харківські поліцейські викрили групу гастролерів, які обкрадали приватні будинки у різних областях України. Парочку злодіїв упіймали на гарячому.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції області.

Кримінальний дует спеціалізувався на крадіжці грошей та золотих виробів із приватних будинків на території Харківської, Дніпропетровської, Кіровоградської, Львівської, Тернопільської та Хмельницької областей.

У помешкання постраждалих вони проникали, віджимаючи металопластикові вікна. Одразу після чергової такої крадіжки на території Харкова негідників і затримали.

Зловмисниками виявились 41-річна жінка та 40-річний чоловік. Останній вже має судимість за аналогічні злочини. Чоловіка затримали у порядку статті 208 КПК та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Вирішується питання про повідомлення про підозру та обрання запобіжного заходу для його подільниці.

До регіонів України направлено відповідні орієнтування для перевірки причетності фігурантів до зафіксованих там крадіжок.

Як повідомляв Харків Times, 19 січня в приватний будинок по вулиці Плитковій в Індустріальному районі Харкова забрався злодій, проте винести цінні речі не встиг, оскільки його затримали господарі, невчасно для зловмисника повернулися додому.

Киянину, який грабував квартири у Харкові під виглядом працівника ЖЕКу, ухвалили вирок.