Нова ДТП на проспекті Гагаріна: цього разу постраждав пішохід (фото)

Сьогодні вранці на пішохідному переході наприкінці проспекту Гагаріна постраждав підліток. Поліція з’ясовує обставини події.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції області.

ДТП трапилася 27 жовтня близько 11:45 на проспекті Гагаріна.

За попередніми даними, водій автомобіля ВАЗ-21010 під час руху збив підлітка, який переходив дорогу пішохідним переходом.

Потерпілого 2004 року народження у тяжкому стані доставлено до Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги.

Інформація зареєстрована в Єдиному обліку заяв та повідомлень, вирішується питання кваліфікації події за КК. Усі обставини та причини ДТП з’ясовуються.

Як повідомляв Харків Times, на перехресті проспекту Гагаріна та вулиці Одеської у Харкові ввечері 26 жовтня сталося ДТП. Водій Infiniti виїхав на перехрестя на червоний, забороняючий сигнал світлофора і вдарив автомобіль Chevrolet, що їхав на “зелений”. Внаслідок зіткнення водій Chevrolet загинув, ще троє людей отримали травми.

Водій, що скоїв ДТП, за даними поліції, був тверезий. Раніше він притягувався до адміністративної відповідальності за порушення на дорогах.

Постраждалі в аварії – пасажири Infiniti у віці від 16 до 19 років. З різними травмами їх госпіталізували до Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної допомоги.

Слідство наполягатиме на взятті винуватця під варту без права внесення застави.