Поліцейські виявили в автомобілі харків’янина зброю, іноземний номерний знак і перуку

Фото: hk.npu.gov.ua

Зброя, боєприпаси, маски, перука і номерний знак з іноземною реєстрацією – набір предметів, як з фільму про шпигунів, поліцейські виявили і вилучили з автомобіля Ford, що належить жителю м Харкова.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіціі області.

Цей автомобіль разом з ВАЗ-2101 були припарковані поруч з лісосмугою поблизу окружної біля села Родичі. Біля машин знаходилися двоє чоловіків. На автомобілі і чоловіків, що стояли поруч, звернули увагу поліцейські, які 24 жовтня, приблизно о 12:40 здійснювали патрулювання в цьому районі.

На місце була викликана слідчо оперативна група, яка при огляді автомобіля Ford “виявила і вилучила автомат з двома магазинами, пістолет Макарова з магазином, маски, перуку і номерний знак з іноземною реєстрацією”.

Правоохоронці встановили особи чоловіків, ними виявилися 66-річний і 41-річний жителі міста Харкова. Їх затримали в порядку в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України.

Розпочато розслідування за ч. 1 ст. 263 КК (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Санкція статті передбачає до семи років позбавлення волі. Слідство встановлює походження зброї та боєприпасів.

Як повідомляв Харків Times, в Красноградському районі Харківської області у двох жителів Запоріжжя, які порушили правила дорожнього руху, поліцейські виявили два пістолети і п’ять пакетів з «речовиною, схожою на наркотичну».