Запорізькі гості завезли до Харківської області зброю (фото)

Вчора, 7 вересня, поліція затримала у Красноградському районі Харківської області двох мешканців Запоріжжя, які порушили правила дорожнього руху. При найближчому розгляді в приїжджих виявилися два пістолети та п’ять пакетів з «речовиною, схожою на наркотичну».

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіціі області.

Автомобіль BMV-530 патрульні поліцейські спочатку затримали на автодорозі Р11 Красноград – Карлівка – Полтава дійсно за порушення ПДР. Однак, правоохоронцям здалася підозрілою поведінка 24-річного водія та його 41-річного супутника. І, як виявилося, не дарма.

«В ході огляду автомобіля поліцейські виявили 2 пістолети, перероблені на травматичні, 16 патронів та 5 пакетів з речовиною, зовні схожу на наркотичну», – йдеться у повідомленні.

Наразі у Красноградському райвідділі поліції відкрито два кримінальні провадження – за ч. 1 ст. 263 КК (незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами та вибухонебезпечними речовинами) та за ч. 1 ст. 309 КК (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Тепер гостям нашої області загрожує до семи років за ґратами.

Як повідомляв Харків Times, у березні поліція затримала в Харкові двох мешканців Дніпра, підозрюваних у викраденні машин і торгівлі наркотиками. Під час обшуків у них знайшли амфетамін і зброю.