Пільговики Харкова можуть стерилізувати домашніх тварин безкоштовно

Иллюстративное фото

У Харкові проходить безкоштовна стерилізація домашніх тварин для соціально незахищених верств населення.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Харківської міської ради із посиланням на КП «Центр поводження з тваринами».

Цей проект реалізується в рамках Громадської бюджету (бюджету участі). Кошти, виділені з міського бюджету, спрямовані на стерилізацію близько 650 домашніх тварин. Скористатися послугою може будь-який харків’янин, який має пільгу (пенсіонери, багатодітні сім’ї, інваліди, чорнобильці, матері-одиначки, учасники бойових дій і т. ін.).

«Медикаменти закуплені, і ця робота вже ведеться. Простерилізовано 146 тварин, в найближчий тиждень очікується ще 100. Таким чином, залишається ще близько 400 місць. Тому запрошуємо харків’ян скористатися такою можливістю», – розповіла головний лікар КП Олена Лаптій.

Безкоштовна стерилізація домашніх тварин проводиться у КП «Центр поводження з тваринами» за адресою: пр. Гагаріна, 358. Записатися для участі в проекті можна за телефоном: 0-800-50-43-13.

Як повідомляв Харків Times, безкоштовну стерилізацію домашніх тварин для соціально незахищених верств населення у Харкові почали проводити наприкінці вересня.