У Куп’янську двоє людей вчаділи без вогню (доповнено)

Вчора вранці в Куп’янську Харківської області знайшли мертвими чоловіка та жінку. За попередньою інформацією, вони отруїлися чадним газом.

Про це Харків Times дізнався з оперативного зведення обладміністрації.

26 вересня о 8:28 у приватному будинку на вулиці Рівненській в Куп’янську виявили тіла чоловіка 1975 року народження та жінки 1977 року народження.

Ймовірна причина смерті — отруєння чадним газом. Напередодні у будинку проводили самовільні роботи з підключення до газопостачання.

Прес-служба Нацполіції області повідомила, що тіла своєї співмешканки та сусіда без ознак життя виявив 46-річний чоловік. Повідомив про подію до чергової частини райвідділу поліції фельдшер швидкої медичної допомоги.

Як з’ясувалося, ввечері 25 вересня 44-річна жінка разом зі своїм   співмешканцем прийшли в гості до свого знайомого 46 років. Компанія    вживала спирті напої. Через деякий час гість пішов додому спати, а його співмешканка залишилася. Вранці чоловік прийшов до будинку знайомого та виявив тіла померлих.

“Попередньо, смерть громадян настала внаслідок отруєння чадним газом. В кімнаті був виявлений саморобний пристрій для обігріву. Встановлено, що померлі вели антигромадський спосіб життя та зловживали спиртними напоями”, – йдеться у повідомленні.

Відкрито кримінальне провадження за п. 1 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу (вбивство), проводиться досудове розслідування.

Як повідомляв Харків Times, підліток отруївся чадним газом під час пожежі на вулиці Батицького.