Харків вже не дім Добкіна: у виборчкомі заявили про неправдиву інформацію в документах

Фото: politeka.net

Михайло Добкін не очолює організацію “Наш дім – Харків”, під брендом якої ведеться його виборча кампанія.

Про це Харків Times дізнався із заяви члена Харківської міської територіальної виборчої комісії Катерини Поп на прес-конференції, присвяченій реєстрації кандидатів в мери.

“В автобіографії Добкін спочатку написав, що є лідером цієї громадської організації. Ми звернулися за уточненнями, і він приніс нам документ, в якому вже написав, що є не лідером, а радником”, – розповіла Поп.

У своїй кампанії Добкін позиціонує себе саме як керівник організації “Наш дім – Харків”.

Як повідомляв  Харків Times, Харківська міська територіальна виборча комісія зареєструвала шість кандидатів в мери Харкова: керівника харківської організації “Національний корпус” Костянтина Немічєва, радника громадської організації “Наш дім – Харків” Михайла Добкіна, заступника Куп’янського міського голови Валерія Говорова, екс-депутата Харківської міськради Дмитра Мариніна, підприємця Олександра Кондрусіка та депутата Харківської міськради від “Партії Шарія” Володимира Плетньова.

Висування кандидатів у мери Харкова завершиться 30 вересня. До 8 жовтня включно територіальна комісія має оприлюднити остаточний список учасників виборів.