У ДТП на трасі «Харків – Охтирка» постраждав 23-річний водій «вісімки»

Фото: hk.npu.gov.ua

Поліція встановлює обставини зіткнення двох автівок у селі Крисине неподалік від Богодухова. Внаслідок аварії постраждав 23-річний чоловік. У непритомному стані його доставили до лікарні.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіції області.

У вівторок, 21 вересня, о 12:12 до Богодухівського райвідділу поліції надійшло повідомлення про те, що в селі Крисине сталася дорожньо-транспортна пригода.

На місці поліцейські встановили, що 23-річний водій автомобіля ВАЗ-2108, рухаючись по автодорозі «Харків – Охтирка» в бік Харкова не впорався з керуванням і виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з автомобілем Audi А8, який їхав назустріч.

Внаслідок ДТП травмовано водія ВАЗу. У важкому непритомному стані його госпіталізували до Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги.

Відомості за даним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 КК (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Санкція статті передбачає до 3 років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років.

Всі обставини ДТП з’ясовуються.

Як повідомляв Харків Times, поліція розслідує обставини смерті водія поблизу села Вишневого неподалік від кордону з Луганською областю.