Поліція затримала за хабарництво посадовицю квартирно-експлуатаційного відділу у Харкові

Фото: hk.npu.gov.ua

У Харкові поліцейські викрили посадовицю квартирно-експлуатаційного відділу у хабарництві. Фігурантка за винагороду обіцяла посприяти у вирішенні питання та вплинути на керівника відділу.

Про це Харків Times повідомили у Департаменті стратегічних розслідувань Національної поліції України

Як встановили поліцейські, посадова особа квартирно-експлуатаційного відділу в м. Харкові Міністерства оборони налагодила корупційний механізм надання в оренду або в користування майна, що перебуває на балансі відділу.

“Учора, 21 вересня, оперативники управління стратегічних розслідувань в Харківській області та слідчі слідчого управління обласної поліції затримали зловмисницю після отримання нею на картку 10 тисяч гривень неправомірної вигоди. За цю суму обіцяла вплинути на керівника квартирно-експлуатаційного відділу м. Харкова, аби “вирішити питання” надання у користування нежитлового приміщення” – йдеться у повідомленні.

Затриманій повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 369-2 Кримінального кодексу (зловживання впливом). Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснює Харківська спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері об’єднаних сил.

Слідчі дії тривають, до суду скеровано клопотання про застосування запобіжного заходу відносно підозрюваної.