На ХТЗ відкрили ще одну зону для ігор та спорту (фото)

Фото: www.city.kharkov.ua

Багатофункціональну зону відпочинку відкрили 14 вересня на вул. Северина Потоцького, 32 в Індустріальному районі Харкова.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі міськради.

Там з’явилися дитячі майданчики з гумовим і піщаним покриттям, гойдалки і карусель, ігрові комплекси, зокрема для дітей з особливими фізичними потребами, а також гімнастичні тренажери та майданчик для гри в стрітбол. Крім того, для комфортного відпочинку жителів мікрорайону були встановлені лави та урни.

У відкритті нової локації взяв участь секретар Харківської міської ради Ігор Терехов.

“Взимку жителі мікрорайону попросили зробити тут дитячий майданчик і спортивну зону з турніками, і ми все це виконали. Сьогодні тут багато дітей. Вони граються, займаються спортом, веселяться, і це найголовніше”, – зазначив він.

Як повідомляв Харків Time, 16 жовтня в Харкові на бульварі Юр’єва відкрили найбільший урбан-парк в Україні.

В рамках ревіталізації харківського парку Машинобудівників (колишнього парку ім. Артема) там буде побудований урбан-центр.

Харківські урбан-парки та Саржин яр увійшли до топ-15 кращих проектів України.

12 липня на вул. Героїв Праці, 60 в Харкові відкрили новий урбан-парк. Перед презентацією локацій відбувся масштабний баттл представників вуличних культур.

13 липня на вулиці Гвардійців Широнінців, 125 відкрили локацію з тренажерами, ігровими зонами і дитячими майданчиками.

16 липня в Немишлянському районі Харкова, по Салтівському шосе, 242-А відкрили нову локацію для відпочинку і занять спортом.

17 серпня три нові майданчики для ігор, занять спортом і відпочинку відкрилися у районі Нові доми.