Поліція підтвердила пограбування офісу Харківського антикорупційного центру

Иллюстративное фото

Поліція підтверджує крадіжку оргтехніки з офісу громадської організації «Харківський антикорупційний центр» (ХАЦ). Що ж до внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань, то це питання з ранку «вирішується».

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіціі області.

«25 серпня о 10:52 до чергової̈ частини Харківського районного управління поліції̈ № 3 зі служби «102» надійшло повідомлення про те, що з приміщення офісу однієї з громадських організацій по проспекту Науки невідомі скоїли крадіжку 7 ноутбуків, квадрокоптеру, фотокамери та двох стабілізаторів для неї, а також телефонів», – йдеться у повідомленні.

Незважаючи на те, що на місце події виїжджали не тільки слідчо-оперативна група, але навіть і керівництво райуправління поліції №3, а на місці поліцейські «провели огляд приміщення, опитали свідків та вилучили речові докази», питання про внесення інформації про злочин до Єдиного реєстру досудових розслідувань за станом на 20:00 ще не було вирішене.

Як повідомляв Харків Times, в Харкові пограбовано офіс громадської організації «Харківський антикорупційний центр» (ХАЦ).