Поліція розслідує обставини загибелі пішохода на проспекті Ювілейному

Фото: hk.npu.gov.ua

Поліція Харкова розслідує обставини смертельної ДТП, яке сталася 10 серпня, приблизно о 20:25 на проспекті Ювілейному, в Московському районі міста.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіціі області.

В результаті аварії загинув 38-річний пішохід. За інформацією слідства, чоловік переходив дорогу в невстановленому місці і потрапив під колеса BMW, за кермом якого перебував 35-річний водій.

Пішохід був ще живий, коли на місце події приїхала “швидка допомога”. Але до лікарні його не встигли довезти – від отриманих травм він помер в кареті “швидкої”.

Інформація про аварію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 КК (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Санкція статті передбачає від трьох до восьми років тюремного ув’язнення з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Як повідомляв Харків Times, на вулиці Південнопроектній 28-річний водій автомобіля Audi збив співробітника поліції, який переходив проїжджу частину на заборонний сигнал світлофора.