Екс-харків’янка завоювала срібну медаль на Олімпіаді в Токіо

Фото: sportevents.kharkiv.ua

Вихованка харківського велоспорту завоювала медаль для України у заключний день олімпійських ігор. Олена Старикова прийшла другою, поступившись суперниці з Канади.

Про це Харків Times повідомили в Департаменті у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради.

Екс-харків’янка Олена Старикова, яка зараз виступає за Львівську область, стала срібним призером велотреку в спринті.

У фінальному заїзді наша спортсменка поступилася представниці Канади Келсі Мітчел. Рахунок заїзду 2:0 на користь канадки.

Олена Старикова вже є срібним призером чемпіонату світу та Європейських ігор 2019 року в гіті на 500 метрів, золотим призером чемпіонату Європи 2020 на кейріне, багаторазовим срібним і бронзовим призером чемпіонатів Європи. На Олімпіаді-2020 в Токіо українка посіла четверту позицію в дисципліні кейрин.

Ця нагорода Старикової стала 19-ю для української команди на Олімпійських іграх 2020 (1 золота, 6 срібних і 12 бронзових).

Як повідомляв Харків Times, збірна України з синхронного плавання, яка повністю складається з харківських спортсменок, на Олімпіаді-2020 завоювала бронзову медаль у програмі груп.

Харківські синхроністки Марта Федіна та Анастасія Савчук виступили у першому раунді кваліфікації в артистичному плаванні на Олімпіаді в Токіо. У довільній попередній програмі дівчата набрали 94,9333 балів — це третій результат.

Марта Федіна та Анастасія Савчук стали бронзовими призерами в артистичному плаванні на Літніх Олімпійських іграх в Токіо.

31 липня у Токіо перша ракетка України, харків’янка Еліна Світоліна перемогла тенісистку з Казахстану Олену Рибакіну й завоювала бронзову медаль олімпійського турніру.