У Харкові відкриють два тролейбусні маршрути на Рогань

Фото: city.kharkov.ua

З 30 липня в Харкові вводять нові тролейбусні маршрути №51 і 52, які курсуватимуть на Роганський житловий масив.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Харківської міської ради.

Тролейбус №51 курсуватиме за таким маршрутом:

  • розворотне коло «Вул. 12-го Квітня» – пр. Московський (ст. м. «Індустріальна») – вул. Роганська – вул. Грицевця (непарна сторона) – вул. Зубарєва – розворотне коло «Вул. Зубарєва».

Тролейбус №52 ходитиме так:

  • розворотне коло «Вул. 12-го Квітня» – пр. Московський (ст. м. «Індустріальна») – вул. Роганська – вул. Грицевця (парна сторона) – вул. Зубарєва – розворотне коло «759-й мікрорайон».

Зазначимо, що на Роганський житловий масив курсуватимуть нові тролейбуси з автономним ходом. Такі тролейбусні маршрути вже введені на Північній Салтівці, в П’ятихатки, у сел. Жихор. Також на прохання харків’ян новий маршрут планується запустити у сел. Жуковського.

Як повідомляв Харків Timess, новий тролейбусний маршрут № 50 почав курсувати в квітні поточного року, з’єднавши селище П’ятихатки з площею Свободи.

Пізніше мешканці селища попросили продовжити маршрут до пл. Конституції. З 9 червня тролейбус № 50 курсує за новим маршрутом.

Заступник Харківського міського голови з питань інфраструктури міста Євген Водовозов повідомив, що в липні планується запустити тролейбусні маршрути на Рогань і селище Жуковського.