У Харкові пройде марафон «Визволення»

Фото: timer.newrun.com.ua

35-й Міжнародний легкоатлетичний марафон «Визволення» пройде в Харкові 29 серпня. У ньому запрошують взяти участь харків’ян і гостей міста.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Харківської міської ради.

Хоча цей марафон — найстаріший та традиційніший біговий захід у Харкові та в Україні (проводиться щорічно з 1985 року), цього року, запевняють у Департаменті у справах сім’ї, молоді та спорту, він вийшов на якісно новий рівень. Так, в якості партнера на марафон запросили одну з провідних українських компаній-організаторів бігових спортивних змагань «NEWRUN».

«Віримо в те, що всього за кілька років разом із нашими партнерами зможемо зробити марафон «Визволення» найкращим у країні. І вже маємо тому перший доказ – реєстрацію марафону та його траси у міжнародній сітці AIMS (Асоціація міжнародних марафонів і пробігів, під егідою та за правилами якої проводяться найкращі марафони світу)», – зазначили організатори.

У програмі змагань – марафон, напівмарафон, одиночні та командні, естафетні та дитячі забіги на 10 км, 5 км, 3 км і 1 км.

Старт і фініш — на майдані Свободи.

Маршрут марафону:

пл. Свободи – вул. Сумська – перетин вул. Свободи і вул. Скрипника – вул. Римарська – перетин вул. Римарської і Бурсацького узвозу – вул. Університетська – перетин вул. Сумської та пров. Спартаківського, пл. Конституції, вул. Сумська – перетин вул. Сумської та вул. Динамівської, вул. Динамівська – перетин вул. Динамівської і вул. Новгородської, вул. Динамівська – перетин вул. Динамівської і вул. Сумської, вул. Сумська – перетин вул. Сумської та вул. Дерев’янка – Білгородське шосе – перетин Білгородського шосе і вул. Тульської (розворот), Білгородське шосе – вул. Сумська – перетин вул. Сумської та пр. Незалежності – пр. Незалежності – перехрестя пр. Незалежності та пр. Науки – пр. Науки – перехрестя пр. Науки та пл. Свободи – пл. Свободи.

Зареєструватися на участь у заході можна тут. 

Як повідомляв Харків Times, 19 червня в Харкові провели нічний романтичний напівмарафон.

16 травня в Харкові пройшов весняний напівмарафон, в якому взяли участь близько 1,4 тис. Спортсменів.