У Харкові патрульні влаштували ДТП (фото)

Сьогодні вдень на вулиці Шевченка машина патрульної поліції виїхала на зустрічну смугу та зіткнулася з іншою автівкою. В результаті постраждав поліцейський, що їхав на пасажирському сидінні. Поліція з’ясовує всі обставини аварії.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіції області.

За попередніми даними, сьогодні, 1 липня, близько 13:10 інспектор Управління патрульної поліції в Харківській області за кермом службового автомобіля Skoda Rapid рухався по вулиці Шевченка в напрямку вулиці Героїв Праці.

У якийсь момент його авто виїхало на зустрічну смугу, де зіткнулося з автомобілем BMW Х6 під керуванням 34-річної жінки, що рухався в протилежному напрямку.

Внаслідок ДТП пасажир службової Skoda Rapid — 34-річний інспектор УПП в Харківській області — з травмами доставлений до лікарні.

Інформація зареєстрована в Єдиному обліку заяв і повідомлень Харківського районного управління поліції №1. Наразі триває огляд місця аварії, з’ясовуються причина і всі обставини ДТП.

Як повідомляв Харків Times, 14 червня в Харкові в ДТП з патрульним автомобілем постраждала дитина.

27 березня на перехресті вулиці Бакуліна та проспекту Науки сталася ДТП за участю службового авто патрульних Mitsubishi Outlander, в якій постраждали п’ятеро людей. Про підозру ймовірним винним повідомили через рік після аварії.