У селищі Дворічна злива підтопила вулицю (фото)

Фото: kh.dsns.gov.ua

16 червня в результаті сильної зливи виявилися підтопленими 26 приватних будинків на вул. Партизанській у селищі Дворічна Куп’янського району.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі ДСНС області.

За інформацією рятувальників, подвір’я затопила не лише дощова вода, але і потоки води і бруду, які після зливи стали стікати до будинків на цій вулиці. Рівень води подекуди сягав 30 см.

Розуміючи, що самостійно з бідою не впоратися, місцеві жителі звернулися за допомогою. О 16:22 рятувальників 14-ї частини ДСНС викликали для надання допомоги жителям підтоплених будинків

У ліквідації наслідків негоди, крім рятувальників, брали участь працівники комунальної служби і місцевого сільськогосподарського підприємства.

Співробітники ДСНС за допомогою мотопомпи відкачували воду з дренажної канави. Крім цього рятувальники допомогли створювати відвідні канали, щоб по ним вода йшла з подвір’їв.

У роботах по ліквідації наслідків негоди брали участь сім співробітників ДСНС. Також були залучені дві одиниці комунальної техніки, одна мотопомпа комунального підприємства та дві мотопомпи сільгосппідприємства.

За кілька годин спільної роботи вдалося відвести воду.

Як повідомляв Харків Times, через зливу, яка почалася увечері 13 липня і тривала всю ніч, в Харкові затопило транспорт, безліч вулиць і територію ринку «Барабашово».

Після зливи, який заливала Харків всю ніч, рятувальники відкачували воду з затоплених приватних подвір’їв у чотирьох районах міста.