Поліція розслідує падіння підлітка з канатної дороги у Харкові як нещасний випадок

Скриншот

Слідчі Нацполіції відкрили кримінальне провадження за фактом травмування 17-річного хлопця, який впав з кабіни канатної дороги.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції області.

Повідомлення про те, що на проїжджій частині по вулиці Новгородській лежить чоловік, надійшло до чергової частини Харківського районного управління поліції №3 13 червня о 18:15. Він впав в той момент, коли кабіна рухалася над проїжджою частиною.

Потерпілий з численними травмами, у тяжкому стані був госпіталізований до Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги. На даний час стан здоров’я хлопця залишається тяжким.

“Зі слів друзів неповнолітнього, які їхали у сусідніх кабінках канатної дороги, товариш виявив бажання сфотографуватись, під час чого не втримався та впав. Під час аналізу відеозапису з камер відеоспостереження, розташованих вздовж канатної дороги, встановлено, що за декілька хвилин до падіння хлопець скинув свій рюкзак товаришу, який був на землі, а потім хотів також вистрибнути, однак не втримався та впав, коли кабіна канатної дороги була над автомобільною дорогою. Після падіння на хлопця наїхав невстановлений автомобіль білого кольору, який рухався по дорозі”, – йдеться у повідомленні.

Родина хлопця на обліку в службах у справах дітей не перебуває.

Відомості за фактом події внесені слідчим до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 15, ч. 1. ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу з приміткою “нещасний випадок”. Поліцейські встановлюють усі обставини події.

Про це Харків Times, ввечері 13 червня з кабінки канатної дороги на проїжджу частину вулиці Новгородської випав 17-річний юнак. З численними травмами його доставили до лікарні.