У Харкові з кабінки канатної дороги випав 17-річний юнак (відео)

Фото: Харків Times

Сьогодні ввечері з кабінки канатної дороги на проїжджу частину вулиці Новгородської випав 17-річний юнак. Хлопець жив. З численними травмами його доставили до лікарні. Поліція з’ясовує обставини того, що сталося.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіції області.

13 червня о 18:15 до чергової частини Харківського районного управління поліції №3 надійшло повідомлення про те, що на проїжджій частині по вулиці Новгородській лежить людина.

На місце виїхала слідчо-оперативна група.

Як розповів журналістам начальник Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Віктор Забашта, потерпілому 17 років. Юнак перебував у стані алкогольного сп’яніння. Крім падіння з висоти, він потрапив ще й у ДТП: на дорозі його переїхав мікроавтобус.

З відкритою черепно-мозковою травмою, переломами плеча і стегна швидка відвезла його до лікарні швидкої та невідкладної допомоги.

Як розповіли очевидці у соцмережах, перед падінням юнак виконував різні ризиковані трюки: красувався на краю кабінки з відкритими дверима, тримаючись однією рукою за поручень, другу простягав до друзів, які в цей час перебували на землі, скинув рюкзак і збирався чи то зістрибнути сам, чи то втягти у кабінку приятеля. Тим часом пішов дощ з градом, а кабінка виїхала з парку в зону над дорогою. По всій видимості, хлопець послизнувся.

Так чи інакше, всі обставини події встановлюватимуть слідчі.

Інформація внесена до Єдиного обліку заяв і повідомлень.

Як повідомляв Харків Times, у лютому в селищі Васищево під Харковом рятувальники зняли з карниза п’ятого поверху напівголого чоловіка, який збирався стрибнути вниз. Чоловік був у стані наркотичного сп’яніння.