Підліток, який побив дівчинку на Нових Домах, визнав провину і просить вибачення

16-річний підліток, який побив дівчинку в мікрорайоні Нові Доми в Харкові, співпрацює зі слідством. Він заявив, що розкаюється в скоєному.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіціі області.

За словами Гульміри Сапаєвої, дізнавача відділу поліції №2 Харківського районного управління №1, заяву про побиття непонолітньої до поліції написала мама постраждалої 14-річної дівчинки. В суботу 12 червня підліток, який побив дівчинку, давав свідчення і пояснення в відділі поліції.

“Він щиро кається, свою вину визнає. Він просить вибачення у потерпілої дівчинки і у її батьків. Підліток також пояснив, що це сталося через особисті неприязні стосунки.”, – розповіла Гульміра Сапаєва.

За її словами, поліцейські також опитали інших підлітків, які були присутні при побитті, але не намагалися зупинити дебошира.

“Деякі свідки пояснили, що вони були перелякані, щоб підійти і повідомили, що вони намагалися словесно зупинити його. Але через його агресії не змогли зупинити його”, – повідомила Гульмира Сапаева.

У прес-службі Нацполіціі області також додали, що готуються повідомити про підозру підлітку.

Як повідомляв Харків Times, 16-річний житель м Харкова Олександр Тараник жорстоко бив дівчаток в мікрорайоні Нові Будинки. Одну з таких подій очевидці записали на відео і опублікували в соцмережах. Після чого ситуацію з розслідування побиття дівчинки в Харкові взяв на контроль замміністра внутрішніх справ України Антон Геращенко..

За фактом побиття дівчинки було відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 125 КК (умисне нанесення легких тілесних ушкоджень). 12 червня слідчі перекваліфікували кримінальний злочин в ч. 1 ст. 296 КК (хуліганство).