ЗНО з біології відбудеться 10 червня

Фото: portal.lviv.ua

Зовнішнє незалежне оцінювання (ЗНО) з біології відбудеться 10 червня.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі обладміністрації.

На тестування зареєструвалися 127202 особи. Тест налічує 50 завдань, на виконання яких відведено 150 хвилин. За правильне виконання всіх завдань можна набрати 82 бали.

Щоб уникнути скупчення біля входу до пункту тестування, допуск учасників до пункту розпочнеться о 9:50 і триватиме до 10:50. У запрошенні-перепустці зазначено проміжок часу, в який учасникові рекомендовано прибути до пункту тестування й пройти процедуру допуску.

Вхід учасників до пунктів проведення ЗНО буде дозволено лише за наявності оригіналу Сертифіката зовнішнього незалежного оцінювання; паспорта або іншого документа, серію (за наявності) та номер якого зазначено в Сертифікаті; запрошення-перепустки, яке учасники мають самостійно роздрукувати з інформаційної сторінки.

Якщо учасник тестування не зможе пред’явити оригінал Сертифіката, паспорт або інший документ, що посвідчує особу, його не буде допущено до пункту проведення ЗНО.

На тестуванні варто мати із собою: 2-3 ручки з чорнилом насиченого чорного кольору; пляшечку з питною водою без етикетки; засоби індивідуального захисту, які учасник зможе покласти на свій робочий стіл і за потреби скористатися.

Під час проходження тесту учасник не може мати при собі будь-яких засобів зв’язку, пристроїв зчитування, оброблення, збереження та відтворення інформації, друкованих і рукописних матеріалів, що не передбачені процедурою тестування.

Речі, що не передбачені процедурою зовнішнього оцінювання, учасники залишають у спеціально відведеному місці, на яке вкаже інструктор в аудиторії тестування.

Для учасників, які з поважних причин не зможуть взяти участь в основній сесії ЗНО, проводиться додаткова сесія. Для цього потрібно протягом 5 днів після тестування з певного предмета (враховуючи день проведення) подати заяву до відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти. Зразок заяви та перелік документів, які необхідно надати, можна знайти на сайті Українського та регіональних центрів оцінювання якості освіти.

Як повідомляв Харків Times, 21 травня відбулося перше тестування ЗНО з хімії, а 28 травня – тест з математики.