Мешканців Чугуєва підозрюють у розповсюдженні наркотиків

Поліція Харківської області затримала двох мешканців Чугуєва, підозрюваних у перевезенні наркотичних засобів для подальшого збуту. При собі у 41-річних чоловіків було близько 300 грамів «речовини рослинного походження сіро-зеленого кольору», мобільник і «саморобний пристрій для вживання наркотичного засобу». Правоохоронці вважають, що це затримання припинило діяльність інтернет-магазину з продажу наркотиків, що мав оборот до півтора кілограмів на суму близько 230 тис. гривень на місяць.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіціі області.

«На даний час перевіряється причетність зловмисників до розповсюдження наркотичних засобів на території Харківщини, встановлюється канал надходження, споживачі та інші учасники злочинної діяльності», – йдеться у повідомленні.

По ходу справи з’ясувалося, що один із затриманих вже перебуває у розшуку за викрадення транспортного засобу, доля другого вирішуватиметься після проведення експертизи.

Правоохоронці готуються пред’явити затриманим звинувачення за ч. 3 ст. 307 КК (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).

Як повідомляв Харків Times, харківські поліцейські затримали 25-річного громадянина Марокко, підозрюваного в розповсюдженні наркотиків.