На Новоселівці розбійник увірвався до будинку, побив господарку ногами та погрожував ножем

Ілюстративне фото

У понеділок ввечері до будинку жительки вулиці Баварської увірвався незнайомий чоловік, побив її та, погрожуючи ножем, забрав гроші, банківську картку і для чогось документи нещасної. Але постраждала негайно звернулася до поліції, і розбійника швидко знайшли.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіції області.

17 травня близько 19:50 до поліції звернулася 55-річна мешканка вулиці Баварської. Вона повідомила, що до неї у будинок проник грабіжник. Він побив жінку ногами по голові і вимагав віддати гроші. А потім, погрожуючи ножем, який знайшов на кухні, відібрав особисті документи та банківську картку потерпілої.

Менш ніж за годину поліцейські затримали лиходія. Ним виявився 47-річний раніше судимий місцевий житель, який зізнався у скоєному.

Відомості за даним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 187 КК (розбій). Санкція статті передбачає покарання до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні злочину. Його  затримали у порядку ст. 208 КПК.

Як повідомляв Харків Times, у Чугуєві грабіжник увірвався до будинку, вдарив господаря сокирою та забрав телефон і особисті речі. Менш ніж за годину його спіймали та затримали.