Поліція розповіла про кількість затриманих «тітушок»

Фото: hk.npu.gov.ua

Під час операції СБУ оперативники спецслужби за допомогою поліцейських підрозділів затримали на під’їзді до Харкова 60 «тітушок» з інших областей України.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіціі області.

«Попередньо 60 «тітушок» прямували до області для здійснення провокацій та дестабілізації ситуації в регіоні. Оперативні заходи проводилися в рамках масштабних антитерористичних навчань на території Харківської області», – йдеться у повідомленні.

Наразі всі затримані доставлені до територіальних підрозділів поліції, де правоохоронці з’ясовують із ними усі обставини таких масштабних “гастролей”.

Як повідомляв Харків Times, Служба безпеки України затримала у Харківській області кілька автобусів з так званими «тітушками» – мешканцями інших регіонів. Автобуси затримані на під’їзді до Харкова з боку Донецька, Дніпра та Полтави. За відомостями СБУ, пасажири автобусів їхали до нас «для проведення протестних акцій в місті, а також провокування суспільного невдоволення й масових незаконних дій під час проведення чергової сесії Харківської міської ради». Користувачі соцмереж стверджують, що затримані – члени громадського руху «Патріоти за життя», лідером якого є нардеп від партії ОПЗЖ Ілля Ківа.