Водій Toyota, який травмував двох підприємців на «Барабашово», був в неадекватному стані – поліція

Фото: Нацполіція у Харківській області

Поліція Харкова з’ясовує обставини ДТП на ринку “Барабашово”, в результаті якої була травмована сімейна пара підприємців. Чоловіка і жінку з переломами доставили до лікарні.

Про це Харків Times в прес-службі Нацполіціі області.

Про аварію з потерпілими до поліції повідомив охоронець ринку 17 квітня, приблизно о 12:00. Він розповів, що невідомий на автомобілі Toyota Camry заїхав у торговий павільйон.

На місці події слідчо-оперативна група встановила особу водія. Ним виявився 41-річний харків’янин, який знаходився в неадекватному стані. Його направили на проходження медичного обстеження.

Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ч. 1 ст. 286 КК (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Санкція статті передбачає до 3 років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Як повідомляв Харків Times, в суботу, 17 квітня, в торгові ряди на ринку «Барабашово» влетів автомобіль Toyota. В результаті ДТП постраждали двоє людей – сімейна пара, які торгують на ринку господарчими товарами.