На проспекті Льва Ландау встановили радар спостереження за швидкістю

Фото: ТСН

Новий пост контролю за швидкістю руху автомобілістів з’явився на проспекті Льва Ландау. Він починає працювати з понеділка, 22 березня.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення заступника начальника Департаменту патрульної поліції України Олексія Білошицького в Facebook.

Як розповів Олексій Білошицький, патрульні з приладом TruCAM почнуть працювати ще на 60 нових ділянках українських доріг. 12 постів змінили режим роботи.
За словами Олексія Білошицького, нові ділянки були визначені на підставі аналізу аварійності саме з причин перевищення швидкості руху. Пристрої TruCAM патрульні використовують поряд з камерами автоматичної фіксації.

Раніше радари у Харкові були встановлені на Білгородському шосе (в’їзд і виїзд з міста), проспекті Гагаріна, Московському проспекті та на Полтавському Шляху.

Як повідомляв Харків Times, перші дві камери в рамках проекту зі створення системи безпечного дорожнього руху встановили в Харкові в кінці грудня минулого року. Завдяки їм можна зафіксувати номерний знак і встановити особу водія, який порушив ПДР.