У Савинцях почали міняти асфальт на дорозі Харків — Гороховатка

Фото: kh.ukravtodor.gov.ua

Після зимової перерви дорожники відновили роботи на переході 14,2 км дороги Р-78 Харків – Зміїв – Балаклея – Гороховатка.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Служби автодоріг області.

Минулого року на регіональній трасі Р-78 на ділянці загальною протяжністю 14,2 км був покладений вирівнюючий шар асфальтобетонного покриття протяжністю 9 км і верхній шар протяжністю 2,5 км.

Цього року в планах продовжити ремонт на ділянці від дороги М-03 (с. Веселе) до закінчення смт Савинці, тобто укласти 5,2 км вирівнюючого шару і 11,7 км верхнього шару.

На цьому тижні почалися роботи з фрезерування старого шару покриття в межах селища Савинці. Зараз відфрезеровані 650 п. м.

На вказаній ділянці укладають вирівнюючий шар з щебенево-піщаної суміші з додаванням цементу. Роботи проходять в ті дні, коли погода не суперечить чинним нормативним вимогам і не впливає на якість їх виконання.

Підрядна організація — ТОВ “Славдорстрой”.

Як повідомляв Харків Times, 17 липня 2020 року дорожники почали ремонт шляхопроводу на автодорозі Р-78 Харків – Зміїв – Балаклея – Гороховатка, км 14 + 929 в Харківській області.

У серпні 2020 року ТОВ “Славдорстрой” розпочало поточний ремонт на автомобільній дорозі Р-78 Харків – Зміїв – Балаклея – Гороховатка.