Харків повертає собі «Металіст» — Терехов (відео)

Фото: Харків Times

Секретар Харківської міської ради Ігор Терехов заявив про швидке відродження ФК «Металіст» за підтримки Олександра Ярославського. За словами чиновника, домовленості з цього приводу вже досягнуті.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення Терехова в Telegram.

«Харків повертає собі «Металіст»! Впевнений, ця новина порадує не тільки футбольних уболівальників! Приймати «ЄВРО-2012» і не мати своєї команди у вищій лізі? Це не про Харків! Домовилися з Олександром Ярославським разом відродити легендарну команду, яка свого часу дійшла до другого ступеня чемпіонату України», — йдеться в повідомленні.

Секретар міської ради наголосив, що для відродження клубу є важливі передумови: стадіон, тренувальна база і створена до Євро-2012 інфраструктура.

«Упевнений, що незабаром спільними зусиллями міста, уболівальників і Олександра Ярославського ми зможемо вивести новий-старий «Металіст» не тільки у вищу лігу, але і поборотися за чемпіонство», — заявив Терехов.

Секретар міської ради пообіцяв найближчим часом разом з Олександром Ярославським вийти на публіку і більш детально розповісти про спільний проект.