“Скучали, мать вашу?” – Добкін завів собі новий акаунт

Фото: М. Добкин/Facebook.

Колишній нардеп Михайло Добкін увечері 9 лютого завів собі новий акаунт у Twitter, своєрідно привітавши своїх підписчиків. “Ну здрасьте. Скучали, мать вашу?” – написав він російською.

Про це Харків Times дізнався з повідомлень Добкіна у Twitter.

Девізом свого нового акаунту Добкін обрав фразу “Мы повинні продовжити те, що починали разом” (так в оригіналі –  Харків Times). Спочатку девіз був прописаний саме так, українською з російським “Мы”. У такому вигляді скрін своєї нової сторінки Добкін розмістив і в Instagram.

Але невдовзі, можливо, побачивши іронічні коментарі в інтернеті, замінив заставку – зараз девіз вже написаний російською.

Що Добкін має на увазі – він не пояснює. Можна припустити, що він натякає на “розпочате разом” кілька років тому із мером Харкова Геннадієм Кернесом, який після цього неодноразово заявляв, що їхні дороги з Добкіним розійшлися. Той самий девіз Добкін використав у передвиборчому за стилістикою відеороліку, який раніше розмістив в Інтернеті. У відео використана аудіодорожка, змонтована з окремих фраз із інтерв’ю Кернеса.

Друг Кернеса бізнесмен Павло Фукс відреагував на це відео, прокоментувавши його журналістам “Страны“. “Подивився мерзенний передвиборчий ролик Добкіна, скомпільований з фото і відео покійного Кернеса. Це називається “піар на домовинах” – політичний моветон примазуватися до подвигів померлої людини і видавати неправдиве за правду”, – сказав Фукс.

Як повідомляв  Харків Times, раніше Михайло Добкін вже намагався висунути свою кандидатуру на виборах мера Харкова. Однак мер Харкова Геннадій Кернес заявив, що рішення Михайла Добкіна балотуватися на пост мера Харкова – це не дружній жест, а спроба використати чужий політичний капітал. Після цього Добкін заявив про зняття своєї кандидатури на пост мера Харкова.

Пізніше Добкін дав зрозуміти про намір брати участь у майбутніх виборах на посаду Харківського міського голови у відеоролику з поздоровленням з Новим роком, який він опублікував на своїй сторінці в Instagram.