У Куп’янську під час пожежі жінка застрягла в ліфті (фото)

Фото: kh.dsns.gov.ua

Сьогодні вранці в селищі Ківшарівка під Куп’янському виникла пожежа в дев’ятиповерховому будинку. Під час його ліквідації рятувальники звільнили з ліфта літню жінку, яка дуже злякалася і кликала на допомогу.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі ДСНС області.

27 січня об 11:07 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в дев’ятиповерховому житловому будинку за адресою: м Куп’янськ, селище Ківшарівка, 1-й мікрорайон, буд. №33.

На момент прибуття пожежних в квартирі на третьому поверсі горіли домашні речі. Площа пожежі становила близько 25 кв. м. Також під час розвідки пожежі рятувальники виявили всередині відключеного від електропостачання ліфта літню жінку, яка благала їй допомогти. Її звільнили за допомогою аварійно-рятувального інструменту та передали бригаді швидкої медичної допомоги.

О 11:22 пожежу було локалізовано, а о 13:50 повністю ліквідовано.

Причина виникнення пожежі встановлюється. Внаслідок пожежі ніхто не постраждав.

Як повідомляв Харків Times, ввечері 4 грудня в дев’ятиповерховому житловому будинку на вулиці Академіка Богомольця, 29 у Новобаварського районі міста сталася пожежа в одній з квартир. Під час гасіння пожежі рятувальники знайшли у ліфті тіло загиблої жінки.