У Пересічному люди перекривали дорогу через високі тарифи

Фото: kh.ukravtodor.gov.ua

Сьогодні, 25 січня, в селищі Пересічне Дергачівського району Харківської області місцеві жителі протестували проти підвищення цін на газ і його транспортування.

Про це Харків Times дізнався з повідомлень в соцмережах.

Кілька десятків людей постійно рухалися по пішохідному переходу, блокуючи рух. В руках у протестувальників були саморобні картонні плакати з вимогами знизити тарифи.

За даними поліції, учасники акції виконали вимоги карантину — всі були в масках. Співробітники поліції забезпечували порядок, не перешкоджаючи мітингу.

Час від часу учасники протесту зупинялися та давали проїхати транспорту. Тому значних заторів вдалося уникнути.

Як розповіли в прес-службі Служби автомобільних доріг у Харківській області, перекривали дорогу Р-46 Харків — Охтирка. О 12:00 рух було повністю відновлено.

Як повідомляв Харків Times, 15 січня по всій країні пройшли акції проти підвищення тарифів. У Харківській області люди перекривали траси Харків — Київ і Харків — Сімферополь, а також пікетували обласну адміністрацію.

11 січня протестувальники перекривали трасу Харків – Київ – Довжанський в районі Ізюма.

10 січня у Високому під Харковом люди перекрили дорогу М-18 (Харків – Сімферополь – Алушта – Ялта) біля КПП поліції, вони вимагають знизити комунальні тарифи.